Det har nog inte undgått någon att det efter närmare 35 år i Stockholms Golfklubbs tjänst är dags för Per Gräns att anta nya utmaningar. Pers insatser för klubben är ovärderliga, i vått och torrt har han ställt upp och det råder nog inga tvivel om vilka känslor Per har för klubben. Det är med ömsesidigt vemod vi nu går skilda vägar, glädjande är dock att Per kommer finnas med som konsult och bollblank även i framtiden.

chief

Vi har förstått att flera av er missat att Per tackades av på vårmötet och ni har också uttryckt önskan att få en chans till, så därför kommer vi arrangera en After Work i Pers ära fredag den 27:e maj. Från 16:00 och framåt kommer Per befinna sig i restaurangen. Kom och tacka av en av Stockholms Golfklubbs absolut största profiler och eldsjälar!

Hjärtligt välkomna och tack för allt Per!