Golf har spelats på Kevinge i många år. Etablerade tävlingsspelare delar idag banan med sällskapsspelare. Stockholms Golfklubb arbetar med utveckling av spelet på alla nivåer.

Som nybörjare kan Stockholms Golfklubb erbjuda dig en träningsanläggning i mycket god kondition. På vår drivinglake kan du träna grundslag och vi har även två övningsområden där du kan träna både putt och chip.

För en bra introduktion till spelet erbjuder vi genom våra tränare grundkurser och lektionstimmar. Nybörjarkursen innehåller utbildning i spelets olika delar, där grundläggande kunskap för långa spelet, närspel med chip, putt och bunker samt indroduktion till teori presenteras.

Våra tränare kommer under 2016 erbjuda två olika nybörjarkurser, mer information hittar ni här.

Grundkurs är för de som aldrig spelat golf, denna kurs är under 4 dagar á 3 timmar. Intensivkursen riktar sig till dig som har tidigare golferfarenhet och kursen sträcker sig då under 2 dagar á 4 timmar.

• Pris för respektive kurs är 1995 kr
  • I kursen ingår svingträning, närspelsträning och teori. Då ingår all träning samt teori och praktikprov och ett rangekort
  • Kursmaterial 295 kr
  • Spelprov 495 kr inklusive greenfee

All anmälan görs till shopen 08-544 90 711 alternativt via mail golfskraddarna@telia.com

Steget till medlemskap i Stockholms Golfklubb går via köanmälan som du kan läsa mer om under fliken “Medlemskap och dess förmåner“.