Sista veckan i juli den  27:e juli-29:e juli spelades JSM Match på Kumla Golfklubb, Pi-Lillebi Hermansson kom på en 3:e plats och Alice Sundberg på en 9:e plats.

Veckan efter den 2:a augusti-4:e augusti spelade Pi-Lillebi och Alice Annika Invitational Europe på Bokskogens Golfklubb och där slutade Pi-Lillebi på en 7.e plats och Alice 39:e plats.

I helgen som gick åkte Pi-Lillebi till Royal St Davids Golf Club i Wales  för att spela Girls British Open Amateur Championship där hon slutade på en 9:e plats.

Felix Alnefelt spelade och vann JMI på Kungliga Drottningholms Golfklubb i förra veckan. Oskar Sundberg kom på en 2:a plats och Filip Wetterqvist kom 5:a.  Alice Sundberg kom 3:a i flickklassen.

JSM klubblag spelades på Haninge Golfklubb i helgen, SGK gick vidare till Sverigefinalen som spelas på Landeryd den 2:a-4:e september.