En golfbutik med allt du behöver för din golf. Kläder för fint väder eller kylig höstgolf, klubbor och utrustning anpassat för ditt spel – fråga Danny, Johan eller Pelle, vi ser till att du hittar det du behöver.

Nybörjarkurser

För en bra introduktion till spelet erbjuder vi genom våra tränare grundkurser och lektionstimmar. Nybörjarkursen innehåller utbildning i spelets olika delar, där grundläggande kunskap för långa spelet, närspel med chip, putt och bunker samt introduktion till teori presenteras.

Våra tränare kommer under 2017 erbjuda två olika nybörjarkurser, mer information hittar ni här.

Lektioner

Tränarna på Stockholms Golfklubb heter Johan Orrgård och Per Jacobson. De båda har spelat golf på Kevinge sedan dom var juniorer. Med kärlek till spelet introducerar dom nybörjare, inspirerar juniorer, vidareutbildar våra medlemmar och har under åren fått fram många duktiga elitspelare.

Behöver du förbättra din sving eller ditt närspel? Boka gärna en lektion.

Lektionspriser
25 minuter lektion 400:-
50 minuter lektion 800:-
Grupplektion 800:-  (3-8 pers, 50 min) 100:- extra per deltagare och bollar inkluderade i priset
Spellektion 1500:- (+ 100:-/extra deltagare) Spel 9 hål, ca 2 h
Lektionspaket 1995:- (Paket med 6 st lektioner à 25 min, gäller endast vid förköp)

Självklart kan vi även skräddarsy ett paket för dig!

Bokning görs direkt i shopen eller på telefon 08-544 907 11

Klubbor

Vi har en Stockholms mest välsorterade butiker när det kommer till klubbor. Här finns något för alla kategorier golfare.

Vi jobbar djupgående med: Titleist, Callaway, Ping och Cobra. Vi kan naturligtvis hjälpa dig med alla de andra klubbleverantörernas klubbor också.

Custom fitting

Med ett stort utbud av provklubbor hjälper vi dig att hitta utrustning just för dig. Vi guidar dig bland de olika alternativen och ser till att du går härifrån med det bästa valet. Under säsongen kommer vi att ha speciella demodagar då de olika varumärkena kommer hit. Hos oss är det demodag varje dag. Du har möjlighet att boka in en personlig utprovning hos någon av våra tränare. Vi arbetar med flightscope som hjälpmedel. Flightscope hjälper oss med att kolla spinntal, svinghastighet, bollhastighet etc.

Custom fitting priser
25 minuter lektion 400:-
50 minuter lektion 800:-

Du får pengarna tillbaka vid köp av klubbor.

Verkstad

Vi har en fullt utrustad verkstad där Du kan få hjälp med alla typer av klubbreparationer och greppbyten. Vi har svingviktsvåg och lie och loft maskin. Vi har ett stort utbud av grepp och vi erbjuder omgreppning på 24h.

Konfektion

I butiken hittar du allt från skor till handske, men även klädkollektioner från bl.a. Ralph Lauren, Under Armour, Foot-Joy, Peak Performance, Röhnisch, Daily, Abacus, Cross och J Lindeberg.

GOLFSKRÄDDARNAS HEMSIDA