Elitverksamheten på Stockholms Golfklubb arbetar för klubbens elitsatsande spelare men även duktiga spelare i alla åldrar.

Ladda ner Tävlingsbidrag

Elitlagen

Damlaget består av flertalet duktiga etablerade spelare och juniorer.

damelit15

herrelit15

Mogen Elit

Mogen Elit är en satsning på Stockholms Golfklubb som riktar sig till de bästa spelarna i klubben från 22 år med max 7,4 i hcp. Spelarna erbjuds träning under hela säsongen och får även inbjudan till ett läger under året.

Vi kommer ha olika teman t ex utrustning, sving & närspelsanalyser. Varje tillfälle leds av en av våra pros, Pelle eller Johan.

De tillfällen som är bokade är kl 18-19, den 17:e maj, 24:e maj, 31:a maj, 7:e juni och 14:e juni. Vi gör därefter ett upphåll och fortsätter 16:e augusti, 23:e augusti, 30:e augusti, 6:e september, 13:e september och 20:e september. Pris 1 000 kr. Begränsat antal platser. Anmäl till kansli@stockholmsgolfklubb.se

Vid frågor om mogen elit, var vänlig kontakta Petra Rigby-Jinglöv.