Kevingebanan låg en gång i tiden i ett lummigt grönområde och före 1932 gick det betande nötboskap på området. I takt med att Stockholm vuxit är numera banan omgiven av hus och lägenheter och efter tunnelbanans utbyggnad till Mörby Centrum tar det under 15 minuter att ta sig hit. Utvecklingen av klubbor och bollar gör att slaglängden ökat väsentligt och med bebyggelse tätt inpå är den externa säkerheten något vi lägger mycket resurser och tid på. Men oavsett hur många skyddsnät vi sätter upp på strategiska ställen vilar trots allt det yttersta ansvaret på dig som spelar.

Spela med huvudet. Banan är av en karaktär där den strategiska spelaren som håller bollen i spel premieras före den som slår långt och snett. Kika gärna in i vår pros och meste klubbmästare Pelles banguide och ta del av hans spelstrategiska tips här på hemsidan.