Golfträning för juniorer med funktionsnedsättning

I samarbete med Danderyds och Täby kommun arrangerar Stockholms Golfklubb träningstillfällen för juniorer med någon form av funktionsnedsättning. Träningen är öppen för både nybörjare och erfarna golfare. Det kommer att arrangeras totalt sex tillfällen under 2017 och målet är att alla deltagare ska få en inblick i spelet som helhet och bra koll på teknikens grunder.

Fredrik Jansson som var ansvarig golfinstruktör under 2016 kommer fortsatt vara ansvarig detta år. Beroende på gruppens storlek kommer Fredrik ta hjälp av klubbens duktiga juniorledare. Träningen är helt kostnadsfri.
Årets träningstillfällen publiceras inom kort!

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Fredrik Jansson via mail fredrik.jansson.privat@gmail.com alternativ mobil 0730-373093.