Träningsläger tillsammans med kompisar

Att få umgås och utveckla sin talang tillsammans med kompisar är kanske en av barn- och ungdomens bästa stunder. SGK ordnar därför träningsläger för alla Farmengolfare. Tillsammans får vi möjlighet att rivstarta årets golfutveckling tillsammans med likasinnade, men kanske ännu viktigare, här lägger vi grunden för relationer som skall vara, inte bara genom säsongen utan genom många år på Stockholms Golfklubb.

Till sidan om verksamhet för juniorer och Farmen.

Aktuella träningsläger

Farmenläger

Farmenläger

Var:
Kevinge

Vem är kvalificerad att vara med:

Alla som deltar i Farmen sommar kan vara med.

Kostnad:
Lägret ingår i Farmenavgiften sommar.

Vad ingår:
3 timmar per dag måndag till torsdag. På sommarlägret tränar vi golf, badar, spelar golfbrännboll och har kul tillsammans.

Ledare/Tränare:

Sommarläger

Våra tränare arrangerar även läger för juniorer under sommarlovet. Dessa läger står utanför juniorkommitténs regi, men kompletterar farmen och juniorspelarnas utveckling. Ledare som håller i dessa träningar är Johan och Pelle tillsammans med representanter ur klubbens juniorverksamhet.

Dessa sommarläger riktar sig i år till barn födda 2010-2016.

Vi vänder oss till alla kategorier av golfande barn. Nybörjare såväl som etablerade med lågt eller högt handicap är välkomna. Vi kommer i första hand att dela in våra grupper efter spelstandard och i andra hand efter ålder.

Lägret är ett halvdagsläger där vi tränar tre timmar på förmiddagen, kl 9-12 med ett ”powerbreak” med frukt och dryck mitt i.

Lägerdatum: 

Anmälan görs här.

Välkomna!