Att få umgås och utveckla sin talang tillsammans med kompisar är kanske en av barn- och ungdomens bästa stunder. SGK ordnar därför träningsläger för alla Farmengolfare. Tillsammans får vi möjlighet att rivstarta årets golfutveckling tillsammans med likasinnade, men kanske ännu viktigare, här lägger vi grunden för relationer som skall vara, inte bara genom säsongen utan genom många år på Stockholms Golfklubb.

Omberg

Var:
Ombergs golfklubb ligger vid Vättern, strax norr
om Gränna (ca 2,5 timme från Kevinge)

När:
Lördag 13  – 14 april

Vem är kvalificerad att åka:
Barn som vill – och orkar – spela mycket golf på 3 dagar
(18 hål per dag plus träning). Födda från 2007.

Kostnad:
Ca 2 000 kr

Vad ingår:
Resa, boende, golf och mat.
Bra att ta med fickpengar till mellanmål.

Ledare:
Lars Hedén

Farmenläger

Var:
Kevinge

När:
Midsommarveckan i juni har vi träningsläger mellan kl 9-12. Tanken med lägret är att förbereda sig för Teen Cup klubbkval. Lägret avslutas med klubbkval den 18 juni kl 13:00 för de som är medlemmar på SGK. Är du inte medlem på SGK så avslutar vi med en runda på banan. Du kan sedan “klubbkvala” på din hemmaklubb.

Vem är kvalificerad att vara med:

Medlemmar i SGK och Farmare upp till 16 år.

Kostnad:
Lägret ingår i Farmenavgiften sommar. I mån av plats kan övriga anmäla sig.

Vad ingår:
Teknikträning, fys och banträning.

Ledare/Tränare:

Sommarläger

Våra tränare arrangerar även läger för juniorer under sommarlovet. Dessa läger står utanför juniorkommitténs regi, men kompletterar farmen och juniorspelarnas utveckling. Ledare som håller i dessa träningar är Johan och Pelle tillsammans med representanter ur klubbens juniorverksamhet.

Dessa sommarläger riktar sig i år till barn födda 2004-2012.

Vi vänder oss till alla kategorier av golfande barn. Nybörjare såväl som etablerade med lågt eller högt handicap är välkomna. Vi kommer i första hand att dela in våra grupper efter spelstandard och i andra hand efter ålder.

Lägret är ett halvdagsläger där vi tränar tre timmar på förmiddagen, kl 9-12 med ett ”powerbreak” med frukt och dryck mitt i.

Lägerdatum:
Vecka 24, 8-12 juni kl 9-12
Vecka 25, 15-18 juni kl 9-13 (midsommarvecka måndag-torsdag)
Vecka 26, 22-26 juni kl 9-12
Vecka 32,  3-7 augusti kl 9-12