En av årets största tävlingar är över. Kavaljersgolfen 2014 lockade hela 37 par, vilket är nytt rekord. Till middagen kom nästan 80 personer vilket vi tycker är oerhört roligt. Tävlingen spelades som greensome/poängbogey över 18 hål i strålande höstväder. Stämningen på banan var god och det bjöds på mycket skratt i denna sociala partävling. Utöver nettotävlingen delades det även ut priser för närmast flagg och längsta drive i dam- och herrklass samt ett åtråvärt bruttopris.

Till slut var det lag Helena Brobeck och Gustav Peterson som tog hem en dubbel. Efter oerhört imponerande 72 slag brutto tog man hem just bruttopriset med god marginal, detta räckte till 39 poäng i nettotävlingen och på bättre handicap räckte detta även till seger där. Tvåa på samma poäng kom Malin Zetterkvist och Stefan Aldén och trea endast en poäng bakom Eina Wahlberg med Anders Höglund, på en hedrande fjärdeplats kom Eva Kållberg med Peter Kleis. Det var extremt jämnt i toppen och det faktum att man vann på 39 och kom 11:a på 36 poäng vittnar om bra spel i höstvärmen.

Efter tävlingen var det många som avnjöt en lunch på balkongen för att sedan göra sig i ordning för kvällens festligheter. Efter en utsökt trerätters var det dans till framåt småtimmarna.

Detta är en oerhört populär tävling vilket antalet deltagare visar, men det finns plats för fler deltagare och vi hoppas växa ytterligare till nästa år.

Tack alla som bidrog till en härlig tillställning så ses vi nästa år!

Vinnare:
Nettotävling: Helena Brobeck/Gustav Peterson
Bruttotävling: Helena Brobeck/Gustav Peterson
Närmast flagg dam: Gabriella Riber
Närmast flagg herr: Magnus Aurell
Längsta drive dam: Helena Brobeck
Längsta drive herr: Jonas Pripp

 

AnnoErik

AndersoCharlotte

CamillaClaudiaMartin

Fredrik

CarlCamillaMartinClaudia

18

PeteroEva

Fredrik

Middagen

Middagen2Middagen3

Middagen4

DansDJ