Träningsområden på Kevingebanan

Kommer du till Stockholms Golfklubb för första gången kommer du mötas av vår ”Drivinglake”, ett av våra annorlunda och vackra träningsområden att jobba vidare på svingen.

Att notera: längdbegränsning på drivinglake är 180 meter och vi ber er vänligast respektera detta. Man kan betala med kreditkort eller rangekort som man köper i shopen. Vidare är det förbjudet att slå eller svinga när helikopter landar och lyfter från helikopterplattan.

I övrigt har klubben ett närspelsområde nedanför klubbhusområdet där putt och chip kan slipas. Undvik pitch- och lobbslag, det skapar både uppslagen torv och nedslagsmärken. Vid första tee finns en puttinggreen samt en mindre övningsgreen med tillhörande bunker. Våra närspelsområden är i första hand reserverade för medlemmar och gäster.

Nytt område beläget mellan utslaget på hål 10 och fairway på hål 3 (efter kiosken). Övningsområdet är begränsat och endast tillgängligt för medlemmar i Stockholms Golfklubb. Här kan du träna både wedgeslag upp till 70m och tuffa bunkerlägen. Vi ber er dock ha förståelse och uppsikt, framförallt gällande utslag från hål 3.

 

Till Banguiden.
Läs om Greenkeeping på Kevingebanan.