Klubbmästerskapen år 2014 är över. Skyfall gjorde att banpersonalens förberedelser inte riktigt gick enligt plan men med hjälp av uppemot 25 ideella medlemmar som ställde upp och fick ordning på bunkrarna kunde en bana i god kondition presenteras. Greenerna var efter mycket regn lite mjuka men sedvanlig KM-speed infann sig. Kommentarerna från spelarna var fokuserade till just farten, däri ligger ju också möjligheterna att göra Kevinge svårare.

Damerna spelade mästerskapet som 18+18 med spel lördag och söndag förmiddag. Efter fina 75-73 stod Pi-Lillebi som segrare före Linnea Ridderström. Kul att se så pass fin golf från många av våra yngre tjejer och till nästa år hoppas vi på än större deltagande. Grattis Pi!

På herrsidan stod Gabriel Spetz i en klass för sig. Med totalt -11 och samtliga fyra varv under par (67-67-64-67) var det ingen som kunde hota suveränen. Med tolv slags marginal ner till tvåan, fjolårssegraren Jarmo Sandelin kan man inte annat än imponeras. Trea blev Joachim Mårtensson ytterligare tre slag bakom Jarmo. Grattis Gabriel!

Deltagandet i herrklassen var fina 75 personer, som alltid är intresset stort för klubbmästerskapet och en del publik hade letat sig ut till Kevinge för att kika på fin golf. Den årliga grillkvällen på lördagen blev även den som så ofta en stor succé.

Med det tackar vi för årets upplaga av klubbmästerskapen och hälsar välkomna åter nästa år!

panoramabanan

SGK KM 20141

pristagaredam

gabbe

jarmo

SGK KM 20142

SGK KM 20143

SGK KM 20144

SGK KM 20145

SGK KM 20146

pristagareherr