Stockholms Golfklubbs klubbhus

Vi vill tillsammans med vår krögare fortsätta utveckla Stockholms Golfklubbs restaurang till en av Sveriges bästa golfrestauranger

För oss på Stockholms Golfklubb är restaurangen en viktig del i att skapa ett aktivt klubbliv.

Enligt vår policy utvärderar vi inför varje ny avtalsperiod vårt samarbete och välkomnar även nya krögare att presentera sig. Vår nuvarande krögare som varit här i fem år är också med i urvalet. Vi avser teckna ett nytt treårsavtal för åren 2023-2025.

Stockholms Golfklubb som bildades redan 1904 är Sveriges näst äldsta golfklubb. Kevingebanan i Danderyd invigdes 1932 och har nu restaurerats med moderna metoder men med inspiration från hur den skapades av legendariska banarkitekter för 90 år sedan.

Stockholms Golfklubb har idag drygt 1 000 medlemmar, gott om besökande gäster både för golfspel, luncher, konferenser och fester i olika former.

Vi är en aktiv klubb där mer än 25 000 golfrundor spelas varje år och flera aktiviteter erbjuds under alla delar av året.

Restaurangverksamheten bedrivs under hela året, med ett avbrott en dryg månad i början av året. Före och efter golfsäsongen är huvudsakligt fokus på lunch och festvåning.

Tack vare vårt centrala läge, goda stämning och fina klubbhus spenderar medlemmar och gäster mycket tid på klubben, vilket innebär att restaurangen är en naturlig samlingspunkt.

Intresserad? Hör av dig för ytterligare information.

Vi önskar din intresseanmälan senast den 31 maj 2022.

Jonas Widegren, Klubbchef, jonas.widegren@stockholmsgolfklubb.se
0736 33 55 15