Vintern har banan i ett fast grepp. Hittills har det varit lite nyckfullt väder. Snö, tö, snöblandat med mera. Som många av er vet är detta inte optimalt väder för en golfbana. Hittills kan vi dock ge lugnande besked, vi ligger rätt med bekämpningar mot snömögel och ingen is har bildats. Således ser det relativt bra ut med angreppsfria greener och tees, dock mindre angrepp på fairways.

Vi kan blicka tillbaka på en säsong och känna stolthet, banan har överlag varit i god kondition och vi hoppas självklart på ett minst lika bra 2017.

Planeringen framöver innehåller bland annat lite trädvård. Blötsnön som blev i mitten av November knäckte ett stort antal grenar som behöver puttsas till för att undvika sjukdomar på träden. Ett större grepp vad gäller den externa säkerheten kommer att tas på bland annat hål 3, 7, 10 och 17. Inget nytt här, säkerheten är och måste vara högsta prioritet för Kevingebanans fortlevnad. Det stora projektet är renoveringen av verkstan, det är i dagsläget försenat men kraftigt på gång. Omklädningsrum, disponering av ytor och allmänt underhåll är tyvärr kraftigt eftersatt. Vi strävar efter en god arbetsmiljö samt effektivisering i arbetet genom de åtgärder som är planerade.

Med det sagt tackar vi för säsongen 2016, väl mött nästa år.
God Jul och Gott Nytt År önskar Andreas med personal.