Högsommaren är här med besked! Vi har det just nu extremt varmt och extremt torrt. Det kommer in rapporter om stora mängder nederbörd runtomkring men på Kevinge lyser regnet med sin frånvaro. Det syns på banan som iklätt sig sin finaste torrskrud. Detta medför dock vattning i stora mängder som kan medföra att vissa områden kring greenerna blir blötare än önskat. Direkt efter vattning dagtid kan även greenerna va lite blöta, hoppas ni har överseende med detta. Idag, måndag, har vi stickluftat greenerna för att dom bättre ska ta emot det vatten vi ger dom. Detta påverkar inte spelet nämnvärt och dressning uteblev då sand drar till sig ännu mer värme och torka.

Torka

Nedräkningen till ett av Sveriges bästa klubbmästerskap är igång och vi hoppas kunna presentera en bra bana i utmanande skick. Glöm inte att ta tillfället i akt och kom ut och kika på våra duktiga spelare, vem vet vad lite lärdom och inspiration kan göra för höstsäsongen?

I övrigt rullar arbetet på så som det brukar göra, upp och ner, så länge inte vädret eller maskinhaverier ställer till för mycket problem hoppas vi kunna visa upp en bana i god kondition även framöver.

Väl mött och glöm inte att dricka vatten!