MATSEDEL VECKA 43

 Trippel cheese baconburgare 175:-

Trippel cheese vegoburgare 175:-

med pommes & coleslaw, kan fås med glutenfritt bröd

Halstrad råbiff 175:-

med persiljesmör & pommes

Silltallrik 150:-

3 sorters sill, västerbottenost, kavring & sillpotatis

 Veckans sallad 130:-

Sesambakad lax med pak choi, chilipicklad gurka, soyamarinerade böngroddar & wasabidressing

Veckans veganska 130:-

Bibimbap med tofu

Veckans mat för resultat 125:-

Kycklingwok med röd chili, kokosgrädde & råris

Måndag

Rimmad oxbringa med rostade rotfrukter & pepparrot 115:-

Halstrad kummel med smörbrynta champinjoner & kokt potatis 115:-

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk 115:-

Kokt lättrimmad torsk med vitvinssås, sockerärtor & kokt potatis 120:-

Onsdag

Helstekt kotlettrad med pepparsås & kokt potatis 115:-

Stekt strömming med brynt dillsmör & potatispuré 115:-

Torsdag

Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt & grädde 110:-

Halstrad sej med rödvinssås, rökt sidfläsk, palsternacks- & potatispuré 120:-

Fredag

Wallenbergare med ärtor, skirat smör, rårörda lingon & potatispuré 125:-

Fiskqueneller med skaldjurssås, handskalade räkor & kokt potatis 125:-

Inklusive salladsbuffé, bröd, stilla eller bubbligt vatten och kaffe

GLÖM INTE ATT BOKA JULBORD