Nu har den nya hemsidan varit online i nära ett år och vi jobbar ständigt på förbättringar och uppdateringar. Målet med nya hemsidan är att vara ett tilltalande ansikte utåt samtidigt som all information av värde ska vara lätt att hitta. Här nedan följer lite tips hur ni bäst och enklast ska nyttja sidan då vi vet att nytt inte alltid är så lätt.

Till att börja med: Använd sökfunktionen längst upp till höger!

Vi vill även påpeka att sidan, vid någon form av mobil navigering såsom Ipad, Iphone eller Android sker liggande för bästa upplevelse. Då menar vi inte du som användare i första hand utan själva apparaten. Ställ den helt enkelt på lågkant och sidan ses så som den är tänkt. (Detta är ett universalt tips och gäller även vid fotografering och bildvisning, filmning och filmvisning samt internetnavigering på alla dessa apparater för en rikare upplevelse). Scrolla neråt eller uppåt med hjälp av scrollgolfbollarna och i ”sidled” med hjälp av pilarna.

01

 

Till sist hoppas vi att ni tagit del av vår banguide längst ner på sidan, handritad av vår egen Per Jacobson. Klicka på banguide och få ovärdeliga tips från vår meste klubbmästare och pro. Att ett klick på SGK-loggan tar er till startsidan behöver vi väl knappast påpeka? Surfa på!

02