Hej i vinterkylan!
Det var på tok för länge sedan en lägesrapport. Även sociala medier har varit tyst ett bra tag. Finns inget att skylla på men en förklaring är att vi har fullt upp med renoveringen av personalutrymmena i verkstaden.

Vi blickar framåt. Tiden går fort när man har roligt och snart är det dags för ännu en säsong. Vi ligger i bra fas med beställningar av material till banan. Maskiner med mera är också på gång och vi sitter lugnt i båten.

Statusen på banan ser hittills bra ut. Invintringen var bra och vi hann göra allt vi skulle och borde vad gäller övervintring. Hittills har vintern varit snäll mot banan och vi ser inga tendenser till svampangrepp. En kort tid med is strax innan jul löste naturen själv genom ganska höga temperaturer över jul och nyår. Snön som kom i dagarna här var bara av godo, vi får ett skydd mot kyla på våra greener och även lite fukt vilket satt som en smäck. Prognosen framöver ser något svajjig ut, återstår att se vad som händer. Vi är beredda om vi behöver hjälpa till. Januari är snart över och vi har goda förhoppningar om en bra övervintring. Bara att hålla alla tummar och tår att vädret är med oss.

Till sist, verkstadsrenovering. I denna fas ett är det personalutrymmena som får sig en rejäl ansiktslyftning. Det har varit på gång många år och vi är oerhört glada att det nu dragit igång. Det är Leffe (känd för många som Snickar-Leffe) som håller i bygget tillsammans med fastighetskommittén, samarbetet med oss som vistas i verkstan flyter på smärtfritt och tidplanen ser ut att hållas på ett tillfredsställande sätt. Nedan följer lite bilder från bygget.

God fortsättning.