Vi har återigen ett nytt banrekord, den tidigare innehavaren, Ludvig Eriksson fick idag på morgonen se sina 62 slag slås live på tisdagstävlingen då han spelade med Elliot Göthe.

Som ni nu förstår är Elliot den med bäst resultat på nuvarande banstreckning. Vi börjar dock med att backa bandet cirka två veckor. Den gången var det Ludvig som stod som segrare i KM, tätt följd av just Elliot. Några dagar efter KM var det dags för ny tävling, Drottningholms Golfklubb stod som värd för JMI. Denna gången drog Elliot det längsta strået av alla och stod som segrare.

Bara några dagar efter JMI bar det av norrut, närmare bestämt till Sundsvall och JSM Lag. Där tog Stockholms Golfklubb 13,5 av 15 matcher vilket gav en plats i riksfinalen. Där Elliot givetvis var en del i laget.

Kronan på verket blev således på tisdagsmorgonen banrekord på Kevinge med imponerande 60 slag. Trots bogey på hål 9 och 12. Starten med åtta raka treor banade dock väg för en fantastisk score. Avslutningen med eagle på 17 och birdie på 18 cementerade den. 60 slag, alltså -9 är oerhört imponerande. En rättelse på första raden i det här stycket. Kronan på verket, HITTILLS. Formen verkar god.

 

Stort grattis Elliot!