Välkommen till Stockholms Golfklubb

Vackert beläget i centrala Danderyd invid Edsviken ligger Stockholms Golfklubb och den mycket vackra och lätt kuperade parkbanan. Vi har spelat på Kevingebanan strax norr om Stockholm sedan 1932. Initialt influerad av den brittiska golftraditionen har vi under åren skapat svensk golftradition. Med honnörsorden Tradition och Förnyelse har vi utvecklats till en golfklubb som kännetecknas av hög standard på bana och klubbhus, god tillgänglighet för medlemmar och gäster samt ett aktivt klubbliv som i allt utgår från golfens grundläggande idéer och regler. Välkomna!

→ Banguiden hittar du här!

Kalendern

I Kalendern hittar du händelser och aktiviteter som sker på klubben. Där kan du läsa mer om våra arrangemang så som After Works, träningar, tävlingar, föreläsningar med mera.

Bistro Kevinge

På Bistro Kevinge serveras lunch måndag till fredag feb-dec., även middag under golfsäsongen. På fredagar AW med kvällsöppet i restaurangen.

Konferens

På Kevinge finns flera välutrustade konferensrum att boka. I en vacker miljö kan ni kombinera konferens med golfspel. Vi hjälper dig sätta upp dagen som du önskar.

Golfbutik

I golfbutiken hittar du kläder för alla väder, klubbor, utrustning anpassat för ditt spel – fråga Johan eller någon i shopen, vi ser till att du hittar det du behöver.