Från golf.se: När Pi-Lillebi Hermansson säkrade sin seger på sextonde hålet knep hon den viktiga matchpoängen för Öst som därmed har vunnit Skandia Stars sex år i rad.

Årets Skandia Tour avslutades traditionsenligt med tävlingen Skandia Stars. Tävlingen avgjordes på Hills Golf and Sports Club i, med årstiden i åtanke, gynnsamma förhållanden. Mestadels uppehåll under spelet och en bana i ett otroligt bra höstskick. Den nya bansträckningen uppskattades av spelarna och banan var perfekt uppsatt för matchspel med svåra pinplaceringar och många möjligheter att nå par fem hålen på två slag.

Efter gårdagens foursome hade Öst tagit ledningen med en poäng vilket de tidigt ökade på till en två poängs ledning efter vinst i första matchen signerad Linda Lundqvist. Lag Öst fortsatte även i efterföljande matcher att presentera ett fantastiskt spel och kunde säkra ytterligare två poäng efter vinster av Johannes Axell och Sarah Nilsson.

Lag Väst tog sedan in 2 poäng efter segrar av Frida Kinhult och Martina Hedlund. Detta skulle dock inte räcka utan när Pi-Lillebi Hermansson avgjorde sin match på det 16:e hålet tog hon lag Öst upp på 9½ och säkrade därmed Östs sjätte vinst i rad.

Här kan ni se hela nyheten

skandiastars