2019 är här och en rad nya golfregler kommer underlätta och förenkla golfspelet.
Klubbens Bertil Rosvall, som är Förbundsdomare med lång erfarenhet av domaruppdrag på hög tävlingsnivå kommer och guidar oss genom de nya reglerna under två timmar.
Den 11 april i salongen. Räksmörgås serveras från 18:00. Genomgången börjar 18:30.

Pris 165 kr för genomgången inklusive restaurangens stora räksmörgås med lättöl/vatten.
Anmäl dig på kansli@stockholmsgolfklubb.se.
Anmälan är bindande.
Tävlingskommittén söker även dig som vill hjälpa till som tävlingsledare och detta är en bra start.

Varmt välkommen!

• Den digitala regelboken på svenska hittar du på R&A:s hemsida.
  • Regelboken finns som gratis mobilapp till Android och iPhone. Ladda ner Rules of Golf 2019 så har du alltid reglerna nära tillhands.
  • På Svenska Golfförbundets Youtube-kanal finns 24 filmer med de viktigaste regelnyheterna.
  • Podden för dig som är nyfiken på golfreglerna och varför de är utformade som de är. De första avsnitten av totalt tio finns på SpotifyiTunes och Acast