Följ med Stockholms Golfklubb till fantastiska Florida och Marco Island

usa

Golfen:
Hammock Bay
Hammock Bay har varit värd för ”The Shark Shootout” i flera år, banan är i fantastiskt skick och här lämnas inget av slumpen. En typisk Floridabana där tankarna går mot PGA-touren. Här spelar man bland vattenhinder och trädridåer där ett rikt fågel- och djurliv regerar. Banan är ondulerad för att vara i Florida och ibland gör sig vinden från Mexikanska golfen påmind. Den vita sanden i bunkrarna inramar de genomtänkta greenområdena på bästa sätt. Banan har ett flertal teepositioner som gör den till en trevlig upplevelse oavsett handicap.
The Rookery
The Rookery är grannbanan till Hammock Bay och är den bana där man satsat mest pengar på range och träningsområden. Greenerna på The Rookery är alltid av högsta amerikanska kvalitet, dvs snabba! Banan går mellan dammar och vattenhinder och har man tur så ser man en eller annan liten alligator liggande i vattenbrynet.
Weston Hills
Weston Hills som varit värd för den prestigefyllda Honda Classic avslutar oftast våra Naples resor då ligger närmast flygplatsen. Detta är en helt privat klubb och banan är en fröjd att spela. Onduleringar lurar ögat då det gäller avstånd, vattenhinder och planteringar. Anläggningen har två banor, Tour Course och Players Course och bägge har samma kvalitet.
Träningsfaciliteter:
Vi tränar bägge dagarna på Hammock Bay och The Rookery. På The Rookery så har vi tillgång till den bortre delen av rangen som är exklusiv för tourspelare samt inbjudna gäster. På Weston Hills spelar vi mestadels, men det går att använda rangen och på samtliga 3 banor ingår givetvis rangebollarna.
Hotellet:
Marriott Marco Island
Marriott Marco Island behöver egentligen ingen beskrivning om man är resvan, senaste fem åren vald som top 5 destination inom Marriot World Wide. Hotellet ligger direkt på beachen till den angränsande Mexicanska Gulfen! Att sitta nere i strandrestaurangen och avsluta dagen när solen går ned över vattnet i horisonten är en upplevelse man sent glömmer.

Datum:
13 – 21 november, 2014
I priset Ingår:
Direktflyg Stockholm – Fort Lauderdale t/r
Flygskatt
Golfbagstransport på flyget
7 nätter i dubbelrum på Marriott Marco Island*****
Frukostpension
4 middagar, varav en som en trevlig barbecue på Hammock Bay
2 x 18 hål på Hammock Bay
2 x 18 hål på the rookery
1 x 18 hål på Weston Hills