Följ med Johan och Pelle till härliga Meloneras!

meloneras

Golfen:
Meloneras GC är förmodligen den dyraste golfbana som byggts på Gran Canaria och då beror det varken på att klubbhuset är enormt (för det är ganska litet och oansenligt) eller på att man behövt spränga bort stora berg, utan det är marken – läget. Banan går längs havet där man annars bara bygger hotell och lyxvillor på Gran Canaria. Banan är skönt komponerad och växer ju mer man spelar. Öppningen är lite försiktig och man lär successivt känna karaktären och hastigheten på greenerna. Det känns skönt att kunna använda alla klubborna i bagen och på de första 9 hålen kan man sprida bollarna ganska friskt utan att bestraffas alltför hårt. Även om de första 9 hålen är väldigt bra så har man från klubbhuset sett vad som väntar – och det är de sista 9 hålen som ofta blir avgörande för scoren. Inte alla av de sista 9 hålen går vid havet, men havet är så dominerande att man ändå får den känslan. Hit vill man komma tillbaka och det ville även Svensk Golfs Golfskolan som två år i rad fotat och filmat alla instruktioner till Golfskolan på Meloneras.
Träningsfaciliteter:
Träningsområdena är bra och rangen är stor och har massor med utslagsplatser och inget saknas för att göra en bra golfskola på plats.
Hotellet:
Villa del Conde
Vi har valt att uppgradera boendet till Villa del Conde som ligger i Meloneras, nere vid strandpromenaden. Villa del Conde är ett något mindre hotell än Lopesan Baobab som är Golf Plaisirs standardhotell. Villa del Conde ligger i Meloneras där det finns ett brett utbud av restauranger och barer.
Området:
Gran Canaria
Vi svenskar reser ofta utomlands och de flesta av oss har någon gång besökt Gran Canaria. På listan över de populäraste resmålen ligger Gran Canaria oftast i topp och i år är ön åter nummer ett. Ett resmål har inte bäst ranking år efter år om det inte är många som väljer att åka tillbaka och åker man tillbaka är det helt enkelt bra. Gran Canaria har allt: stränderna, lyxhotellen, klimatet, naturen, barerna, restaurangerna och även golfen.

Datum:
7 – 14 februari, 2015
I priset ingår:
Flyg Stockholm – Las Palmas t/r
Flygskatt
Golfbagstransport på flyget
Transfer flygplats-hotell t/r
7 nätter i dubbelrum på Villa del Conde*****
Pension: 7 frukostar och 6 middagar
5 greenfees på Meloneras
Gruppträning med Johan och Pelle
Rangebollar vid gruppträning
Service av Golf Plaisirs ortspersonal
Frivilliga tillägg:
Enkelrum: 3 195:-
Avbeställningsskydd: 700:-
Golfbagsförsäkring: 195:-
Anmälan:
För att anmäla dig till resan, besök följande
sida:
www.golfplaisir.se/stockholm
Observera att antalet platser är begränsat
till 24 stycken. Vid färre deltagare än 8, kan
resan komma att ställas in.
Anmälan skall vara golf plaisir tillhanda
senast den 1 november, 2014.
protours