Konferensmöjligheter

I vacker miljö, endast 7,5 kilometer från Stockholm city finner du nyrenoverade lokaler utrustade för konferens. Här finns utmärkta konferensmöjligheter och vi hjälper dig sätta upp dagen som du önskar. Är du intresserad av att prova på golf eller spela en runda i samband med konferensen är ni varmt välkomna.

De rum som finns tillgängliga för konferens är Prinsens Galleri och Bridgerummet.
Utrustning i konferenslokalerna: Wi-fi, projektor, block, pennor, whiteboard och blädderblock.

Prinsens Galleri har ny AC-anläggning och två hela väggar anpassade för workshops, med magnetiska whiteboards.

Den vackra miljön kring klubbhuset och Edsviken lämpar sig även för walk-and-talk-möten, en kortare promenad eller kanske en löptur.

Konferensrum på Stockholms Golfklubb

Prinsens Galleri

Prinsens Galleri passar för sällskap upp till 20 personer.

4800:- för en heldag
2800:- för en halvdag
700:- per timme

Medlemmar i SGK har rabatt:

3360:- för en heldag
1960:- för en halvdag
490:- per timme

Bridgerummet

Bridgerummet går att möblera efter eget önskemål. I biosittning eller skolsittning tar lokalen upp till 24 personer.

4800:- för en heldag
2800:- för en halvdag
700:- per timme

Medlemmar i SGK har rabatt:

3360:- för en heldag
1960:- för en halvdag
490:- per timme

Konferenspaket

Heldag 330 kr/person Halvdag 260 kr/person

Förmiddag 09:00
Smoothie och frukostmacka.

Lunch bokas separat
Lunch serveras i matsalen. Alternativ med dagens kött, dagens fisk, en sallad eller ett veganskt alternativ. Det finns även á la cartérätter som tillägg. I priset inkluderas salladsbuffé, bröd, vatten och kaffe.

Eftermiddag
Fikabröd.

Under dagen
Kaffe, te, frukt och bubbelvatten finns att tillgå under dagen.

All mat är lagad från grunden utan tillsatser och halvfabrikat.
Alla priser är exklusive 12% moms.

Fika, för det korta mötet
Kaffe, te och bubbelvatten 45 kr/person
Kaffe, te, bubbelvatten & kaka eller smörgås 70 kr/person

Bokning av mat, konferenspaket, fika med mera görs separat via restaurangen på 08-544 90 719 alternativt på info@bistrokevinge.se.

Bokning av konferensrummen görs via kansliet på 08-544 90 717 alternativt på kansli@stockholmsgolfklubb.se. Vill ni hitta på en golfaktivitet är det oss ni pratar med.
Vår personal hittar du här.