ÖPPET FÖR LUNCH

Må-fr kl. 11-14,00

Naturligtvis följer vi alla restriktioner

Max 4 personer på ett bord

Håll avstånd, både handsprit & handskar finns.

MATSEDEL VECKA 9

11-14,00

 TRIPPEL CHEESE BACONBURGARE 179:-

med pommes & coleslaw, kan fås med glutenfritt bröd

Dipsås 10:- Bearnaisesås, tryffelmajonnäs eller majonnäs

SPICY VEGAN BURGER 189:-

Oumphburgare med pommes, vegansk chipotlemajonnäs, syrad rödlök & friterad

 schalottenlök. Kan fås med glutenfritt bröd

 HÄNGMÖRAD ENTRECÔTE 275:-

med rödvinssås, kryddsmör, tomatsallad & pommes

 VECKANS SALLAD 145:-

Laxsallad, ugnsbakad, citron- & dillmarinerade gulbetor, rostad kavring & örtdressing  (utan laktos)

 VECKANS VEGANSKA 145:-

Ugnsbakad rotselleri med tomatsalsa, vitlöksmarinerade champinjoner, syrad rödlök & ris (utan laktos & gluten)

 Måndag

Helstekt svensk kotlettrad med champinjonsås & kokt potatis 135:- (utan gluten)

Kokt torsk med äggsås, smörslungad morot & kokt potatis 140:-

Tisdag

Rimmad fläsklägg med rotmos och tre sorters senap 130:- (utan laktos & gluten)

Laxfylld spättafilé med krispiga sockerärtor, vitvinssås & kokt potatis 140:- (utan gluten)

Onsdag

Boeuf Bourguignon med potatispuré 135:- (utan gluten)

Senapspanerad stekt strömming med friterad kruspersilja, skarpsås & potatispuré 130:-

 Torsdag

Viltfärsbiff med syrade kantareller, enbärsgräddsås & kokt potatis 135:- (utan gluten)

Friterad sej med remouladsås & kokt potatis 135:- (utan laktos)

Fredag

Lammfärsspett med mojo-rojomajonnäs, friterad schalottenlök, rotfruktsstomp & tortilla 140:- (utan laktos)

Halstrad gös med handskalade räkor, dill- & smörslungade, & kokt potatis 145:- (utan laktos)

 Inklusive salladsbuffé, bröd, stilla eller bubbligt vatten och kaffe