Glad påsk – på Kevinge!
Visst är det varmt och soligt på dagarna nu, och prognosen är fin för påsken. Men minusgraderna på nätterna gör att gräset inte vaknat till tillräckligt för att kunna ta emot golfspel utan att det skadar framöver.
Nu i påskhelgen är shopen och driving laken öppen alla dagar kl 9-16. Dessutom öppnar vi nedre puttinggreen på fredag – förstås endast för medlemmar.
Dessutom är du välkommen att spela på vinterslingan med vintergreener även i påsk.
Reception och restaurang har helgöppet först när vi öppnar banan till fullo helgen efter påsk.Snart öppnar banan – fredag den 26 april!
Som allt ser ut nu öppnar vi Kevinge med sommargreener fredag den 26/4 kl 9:00.
Du kan boka dessa tider på mingolf samt via receptionen, med start kl 9:00 tisdag 23/4. Innan 26/4 gäller bollränna och vinterslingan.
När vi öppnar banan kommer vissa områden där det lagts ner elkabel under vintern att vara ”mark under arbete”. Det gäller bl a på hål 3, 7 och 8.
Hål 8 kommer de första veckorna att spelas som en par 3, ca 100 meter.
Under maj kommer nytt gräs att rullas ut där grävarbetet gjorts. Tills dess får vi ha överseende med att det ser lite stökigt ut. Vi kan se fram emot en ny och fin puttinggreen vid första tee, som kommer vara spelklar kring midsommar.