Välkommen att spela golf på Kevinge

Bokningsregler

Tidsbokning

• Du har som medlem rätt att maximalt ha tre bokade starttider samtidigt, varav max två helgtider.
  • Helgtider kan bokas fem dagar innan och vardagar kan bokas fritt.
  • Inga fyrbollar tillåts gå ut före kl 09:00, gäller alla dagar.
  • Vid bokning ska samtliga spelares golf-id uppges.
  • Receptionen äger rätt att flytta på 1- och 2-bollar vid hög belastning, max 10 minuter.
  • Vid frost gäller: Starttider som är bokade innan spelet kan påbörjas brinner inne. Starttiden skjuts alltså inte fram då detta kan komma att påverka resterande bokningar under hela dagen. Självklart gör vi vårt yttersta för att hitta en senare starttid för de tider som förloras, men detta är något vi inte kan garantera.

Anmälan – Ankomstregistrering

• Anmälan ska göras i receptionen, eller via appen Min Golf Bokning, senast 15 minuter innan start, annars släpps tiden till annan på plats.
  • Avbokning ska göras senast 4 timmar innan. Då kan någon annan boka tiden.

Automatisk ankomstregistrering

• Kan göras via Min Golf Bokning. För att ankomstregistreringen ska fungera måste du aktivera Platstjänster i din mobil.

Digitala scorekort

• Det är enkelt att använda ett digitalt scorekort i mobilen. Det finns två alternativ, båda är gratis och kopplade till dina bokade starttider i Min Golf.

Golfbilar

• Vi har infört ”solo-policy” i våra golfbilar. Endast en person per bil, inom samma familj är det ok att dela. Har du läkarintyg lämnar du in det på kansliet och får sedan ett tillstånd som du kan visa upp när du hyr bil. På SGK får du som medlem med intyg 200 kr i rabatt. Spelare med intyg har förtur till bilhyra.

Hundförbud

• Notera vänligen att hundförbud gäller på Stockholms Golfklubb. Medlemmar har dock rätt till att ta med hund efter kl 18:00 under vardagar och efter kl 16:00 på helgdagar.