Välkommen att spela golf på Kevingebanan

Centralt beläget i Danderyd vid Edsviken hittar du vår mycket vackra och lätt kuperade parkbanan. På den här sidan hittar du länkar för att boka tid, priser & aktuellt på banan samt våra Bokningsregler som gäller när du ska spela golf hos oss.

Boka tid för att spela golf här: Boka tid.
Här hittar du Priser & Aktuellt för banan.
Nedanför hittar du våra Bokningsregler.

Golfspelare på Kevingebanan.

Våra bokningsregler

Tidsbokning

• Du har som medlem rätt att maximalt ha tre bokade starttider samtidigt, varav max en helgtid.
  • Helgtider kan bokas fem dagar innan och vardagar kan bokas fritt.
  • Inga fyrbollar tillåts gå ut före kl 09:00, gäller alla dagar.
  • Vid bokning ska samtliga spelares golf-id uppges.
  • Receptionen äger rätt att flytta på 1- och 2-bollar vid hög belastning, max 10 minuter.
  • Vid frost gäller: Starttider som är bokade innan spelet kan påbörjas brinner inne. Starttiden skjuts alltså inte fram då detta kan komma att påverka resterande bokningar under hela dagen. Självklart gör vi vårt yttersta för att hitta en senare starttid för de tider som förloras, men detta är något vi inte kan garantera.

Anmälan – Ankomstregistrering

• Anmälan ska göras i receptionen, eller via appen Min Golf Bokning, senast 15 minuter innan start, annars släpps tiden till annan på plats.
  • Avbokning ska göras senast 4 timmar innan. Då kan någon annan boka tiden.

Automatisk ankomstregistrering

• Kan göras via Min Golf Bokning. För att ankomstregistreringen ska fungera måste du aktivera Platstjänster i din mobil.

Betalning av greenfee

• Ska göras innan rundan startar och när receptionen är stängd swishar man till nr 123 339 82 11, på meddelanderaden skriver man golf-id.

Digitala scorekort

• Det är enkelt att använda ett digitalt scorekort i mobilen. Det finns två alternativ, båda är gratis och kopplade till dina bokade starttider i Min Golf.

Golfbilar

• Golfbil kan bokas via MinGolf, eller i receptionen. Vi förbokar endast golfbilar till spelare med läkarintyg. Medlemmar med läkarintyg har 200 kr rabatt. Har du läkarintyg lämnar du in det på kansliet och vi registrerar i GIT att du har tillstånd att köra golfbil.

Hundförbud

• Notera vänligen att hundförbud gäller på Stockholms Golfklubb. Medlemmar har dock rätt till att ta med hund efter kl 18:00 under vardagar och efter kl 16:00 på helgdagar.