Börja spela golf hos oss

Börja spela golf  med oss på Kevingebanan, golf har spelats på Kevinge i många år. Etablerade tävlingsspelare delar idag banan med sällskapsspelare. Stockholms Golfklubb arbetar med utveckling av spelet på alla nivåer.

Som nybörjare kan Stockholms Golfklubb erbjuda dig en träningsanläggning i mycket god kondition. På vår drivinglake kan du träna grundslag och vi har även två övningsområden där du kan träna både putt och chip.

För en bra introduktion till att börja spela golf erbjuder vi genom våra tränare grundkurser och lektionstimmar. Nybörjarkursen innehåller utbildning i spelets olika delar, där grundläggande kunskap för långa spelet, närspel med chip, putt och bunker samt introduktion till teori presenteras.

Våra tränare kommer under säsongen erbjuda intensiva nybörjarkurser och fortsättningskurser, mer information hittar ni här.

Vi vänder oss med dessa kurser till både rena nybörjare och de som hållit på men vill fräscha upp sina kunskaper en aning. Det finns ingen handicapgräns för fortsättningskurserna.

Nybörjarkursen går under en helg, 4 timmar om dagen och fortsättningskursen är en endagskurs på 4 timmar.

I kurserna ingår svingträning, närspelsträning och teori.

Pris för nybörjarkurs: 1.995 kr

Pris för fortsättningskurs: 1.195 kr

All anmälan görs till shopen 08-544 90 711 alternativt via mail shopen@stockholmsgolfklubb.se

Steget till medlemskap i Stockholms Golfklubb går via köanmälan som du kan läsa mer om under fliken ”Medlemskap och dess förmåner”.