Priser och aktuellt på banan

Här hittar du priser och aktuellt om spel, tävlingar, bokningar, banvård samt Greenfee 2021 på Kevingebanan, Stockholms Golfklubb.

Här bokar du tid för spel på Kevingebanan: Boka tid.
Våra Bokningsregler.
Ladda ner appen Caddee App för att få Banguiden i mobilen.

Aktuellt och priser

Augusti 2021: Vi restaurerar vår bana.

• För bokning av golfbil krävs läkarintyg.

Greenfee 2021

VARDAG HELGDAG
Senior 850 kr 950 kr
Junior 425 kr 475 kr
Gäst till medlem senior 550 kr 650 kr
Gäst till medlem junior 275 kr 325 kr
Farmen 100 kr 100 kr
The Honourable Society of British Exile Golfers 550 kr 550 kr

Vardagsmedlem spelar fritt alla vardagar, vid spel på helgdagar betalar man 650 kr och ev. gäster betalar ordinarie greenfee.

Greenfeeutbyten Classic Five gäller vardagar före kl 15.00.
Gäller ej vid gruppbokningar.

Lidingö GK 600 kr
Saltsjöbadens GK 600 kr
Djursholms GK 600 kr
Kungliga Drottningholms GK 600 kr
Golfbil och vagn

Medlem med läkarintyg 200 kr
Greenfeegäst med läkarintyg 400 kr
Medlem utan läkarintyg 400 kr (kan endast bokas på speldagen om lediga bilar finns)

Vår bana är inte byggd för golfbilar. Vi har ett begränsat antal bilar för uthyrning. Utöver detta är privata bilar som ägs av medlemmar i SGK, och är registrerade på klubbens kansli välkomna att användas. Dock max 5 externa golfbilar per dag. Ange vid din bokning att du har privat bil.

Fri vagnshyra.

Den 26/9 stänger banan helt för säsongen.

Säkerhet

Här är det nära mellan hålen. Ropa alltid Fore om du inte ser var bollen landar. Välj klubbor som håller sig innanför banans gränser. Om du mot förmodan slår en boll utanför banan måste det ovillkorligen rapporteras till receptionen. Vi golfare är försäkrade om något inträffar, men vi måste visa våra grannar och förbipasserande hänsyn.

Trivsamt spel

”Din boll ska vara strax bakom bollen framför, inte strax framför bollen bakom er”.
Vi rekommenderar Ready Golf – den som är klar först slår först! Medlem alternativt spelare med lägst hcp i bollen är bollkapten och ansvarar för att spelarna följer gällande regler och är pådrivande för att förbättra långsamt spel.

Klädsel

För allas trivsel tillämpar vi på Stockholms Golfklubb vårdad klädsel. Klädsel såsom träningsoverall eller liknande gymnastikkläder samt solkläder är exempel på kläder som passar vid andra tillfällen än vid golfspel. Huvudbonader bärs inte på övervåningen i klubbhuset.

2-, 3- och 4-bollar har normalt sett företräde på banan framför ensamspelare, beroende på tillgänglighet på banan. Före kl 09:00 gäller max trebollar.