Priser och aktuellt på banan

Här hittar du priser och aktuellt om spel, tävlingar, bokningar, banvård samt Greenfee 2022 på Kevingebanan, Stockholms Golfklubb.

Här bokar du tid för spel på Kevingebanan: Boka tid.
Våra Bokningsregler.
Ladda ner appen Caddee App för att få Banguiden i mobilen.

Aktuellt och priser

Greenfee 2022

VARDAG HELGDAG
Senior 1.050 kr 1.150 kr
Junior 525 kr 575 kr
Gäst till medlem senior 650 kr 750 kr
Gäst till medlem junior 325 kr 375 kr
Farmen 100 kr 100 kr
The Honourable Society of British Exile Golfers 650 kr 650 kr

Vardagsmedlem spelar fritt alla vardagar, vid spel på helgdagar betalar man 750 kr och ev. gäster betalar ordinarie greenfee.

Greenfeeutbyten Classic Five gäller vardagar.
Gäller ej vid gruppbokningar.

Lidingö GK 650 kr
Saltsjöbadens GK 650 kr
Djursholms GK 650 kr
Kungliga Drottningholms GK 650 kr

Täby GK                                                             650 kr

Golfbil och vagn

Medlem med läkarintyg 200 kr
Greenfeegäst med läkarintyg 400 kr
Medlem utan läkarintyg 400 kr (kan endast bokas på speldagen om lediga bilar finns)

Vår bana är inte byggd för golfbilar. Vi har ett begränsat antal bilar för uthyrning. Utöver detta är privata bilar som ägs av medlemmar i SGK, och är registrerade på klubbens kansli välkomna att användas. Dock max 5 externa golfbilar per dag. Ange vid din bokning att du har privat bil.

Fri vagnshyra.

Startförbud varje vecka

Klipptåg, måndagar-onsdagar och fredagar kl 07:00-07:50
Banvård, tisdagar kl 00:00-11:00
EMS, onsdagar kl 06:00-06:50 fr o m juli
Farmens söndagstävling, söndagar kl 16:00-17:30 (ej under juli månad)

Säkerhet

Här är det nära mellan hålen. Ropa alltid Fore om du inte ser var bollen landar. Välj klubbor som håller sig innanför banans gränser. Om du mot förmodan slår en boll utanför banan måste det ovillkorligen rapporteras till receptionen. Vi golfare är försäkrade om något inträffar, men vi måste visa våra grannar och förbipasserande hänsyn.

Trivsamt spel

”Din boll ska vara strax bakom bollen framför, inte strax framför bollen bakom er”.
Vi rekommenderar Ready Golf – den som är klar först slår först! Medlem alternativt spelare med lägst hcp i bollen är bollkapten och ansvarar för att spelarna följer gällande regler och är pådrivande för att förbättra långsamt spel.

Klädsel

För allas trivsel tillämpar vi på Stockholms Golfklubb vårdad klädsel. Klädsel såsom träningsoverall eller liknande gymnastikkläder samt solkläder är exempel på kläder som passar vid andra tillfällen än vid golfspel. Huvudbonader bärs inte på övervåningen i klubbhuset.

2-, 3- och 4-bollar har normalt sett företräde på banan framför ensamspelare, beroende på tillgänglighet på banan. Före kl 09:00 gäller max trebollar.

Stockholms Golfklubb tillåter introduktionskort (SGF, PGA, GAF, GDF och SGA) som används i tjänste- och studiesyfte. Besöken ska föranmälas och bekräftas av Stockholms Golfklubb minst en dag i förväg.
Maila din förfrågan till kansli@stockholmsgolfklubb.se

• Kortet gäller dock inte vid tävlingsspel, företagsgolf, gruppbokning då gällande greenfee ska erläggas.
  • Korten gäller endast vid ett speltillfälle per säsong.
  • Tider när introduktionskort kan användas är alla tider på vardagar samt efter kl 13:00 lördag, söndag och helgdag.

Denna policy gällande SGF Introduktionskort följer de rekommendationer som SGF fastställt.