Tävlingsprogram

Stockholms Golfklubb har ett digert tävlingsprogram där du garanterat hittar något för att tävla i för alla spelarkategorier. Från sociala lagtävlingar till klubbmästerskap i absolut svensk toppklass.

Tuesday Open som spelas som deltävlingar varje tisdag där ett avancerat poängsystem korar en slutlig vinnare på höstkanten. Till många av våra tävlingar arrangeras även sociala events såsom luncher, middagar och fester.

Tävla

Tävlingsprogrammet på Stockholms Golfklubb innehåller många former av tävlingar. Sociala tävlingar i form av scramble, lagtävlingar men även singeltävlingar på klubb och elitnivå.

Anmälan

Anmälan till tävlingar sker via GIT eller till receptionen. Efter anmälningstidens utgång kan endast återbud lämnas. En spelare som är uttagen till en tävling är skyldig att betala anmälningsavgift. Vi följer Svenska Golfförbundets Spel- och tävlingshandbok.

Vi hälsar alla välkomna och arbetar för ett ökat deltagande.

Tävlingar

Här nedan finns tävlingsprogram för 2020.
Våra tävlingar startar upp igen den 4 juli med Startskottet.

Tävlingar 2020

Seniorernas tävlingsprogram

Anmälan görs via min golf.

Fram tills den 30 juni spelas inga tävlingar men på onsdagar kan du anmäla dig till sällskapsgolfen.

Anmälan görs via min golf.