Tävlingsprogram

Stockholms Golfklubb har ett digert tävlingsprogram där du garanterat hittar något för att tävla i för alla spelarkategorier. Från sociala lagtävlingar till klubbmästerskap i absolut svensk toppklass för att inte tala om att vi under 2023 även är med och arrangerar några av SM-veckornas tävlingar. Vi har också tävlingar som spelats under ett decennium medan andra är av väsentligt senare datum.

Till många av våra tävlingar arrangeras även sociala events såsom luncher, middagar och fester.

Tävlingsprogrammet innehåller ett flertal sociala tävlingar, perfekt för familjen eller för dig som inte (ännu) har någon att spela med. Det kan vara scramble, greensome, foursome mm. Det innehåller även rena singeltävlingar med och utan handicap. Under åren arrangerar vi minst en förbundstävling, vanligen någon juniortävling, men det kan även vara andra såsom tex Chrysantemumbålen som vi arrangerar med mer eller mindre jämna mellanrum.

Nytt för i år, 2023, är att några tävlingar tillåter fritt val av tee för alla deltagare oavsett ålder. En annan nyhet för i år är att årets första tävling har bytt namn och heter numera Vårscramble. Det är en riktigt härlig scramble till för alla och vi spelar till förmån för Ukraina via Radiohjälpen dit anmälningsavgifterna kommer att gå. Kan du inte vara med och spela själv men ändå vill bidra till insamlingen så hittar du den här.

Tävlingsprogrammet hittar du här på hemsidan – följ länken nedan, på anslagstavlorna på klubben men framförallt på MinGolf. Det finns anslagstavla dels i gången till vänster om trappan och dels i dam- respektive herrummet. Du kan också här på hemsidan ladda ner och skriva ut Dam-, senior resp Tävlingskommitténs program. Juniorernas framgår av det sistnämnda.

Anmälan

All anmälan till tävlingar sker via MinGolf och betalning av avgifter såsom anmälningsavgift, måltidsavgift, greenfee sker i samband med anmälan. Vid avanmälan innan anmälningstidens utgång sker återbetalning direkt för singeltävlingar med det kan ta lite längre för lagtävlingar. Efter anmälningstidens utgång kan endast återbud lämnas. En spelare som är uttagen till en tävling är skyldig att betala anmälningsavgift. Vi följer Svenska Golfförbundets Spel- och tävlingshandbok.

Vi hälsar alla välkomna och arbetar för ett ökat deltagande.

På sidan Tävlingar & tävlingsresultat kan du se kommande och tidigare tävlingar samt resultat från våra tävlingar. Du kan där även följa länken direkt till anmälan på MinGolf.

Tävlingar

Här kan du ladda ner Seniorernas tävlingsprogram för 2023.

Här kan du ladda ner Damernas tävlingsprogram för 2023.

Här kan du ladda ner Tävlingskommitténs program för 2023.