Kommer du till Stockholms Golfklubb för första gången kommer du mötas av vår “Drivinglake”, en annorlunda och vacker plats att jobba vidare på svingen.

Att notera: längdbegränsning på drivinglake är 180 meter och vi ber er vänligast respektera detta. Polletter finns att köpa i shopen eller i restaurangen då shopen inte är öppen. Vidare är det förbjudet att slå eller svinga när helikopter landar och lyfter från helikopterplattan.

I övrigt har klubben ett närspelsområde nedanför klubbhusområdet där putt och chip kan slipas. Undvik pitch- och lobbslag, det skapar både uppslagen torv och nedslagsmärken. Vid första tee finns en puttinggreen samt en mindre övningsgreen med tillhörande bunker. Våra närspelsområden är i första hand reserverade för medlemmar och gäster.

Nytt område under våren 2015 beläget mellan utslaget på hål 10 och fairway på hål 3 (efter kiosken). Övningsområdet bokas i receptionen då antal spelare är begränsat och endast tillgängligt för medlemmar i Stockholms Golfklubb. Här kan du träna både wedgeslag upp till 70m och tuffa bunkerlägen. Vi ber er dock ha förståelse och uppsikt, framförallt gällande utslag från hål 3.