Förhoppningsvis har nu alla ni spelare och mingelgäster hunnit pusta ut efter lördagens festande. Dansen lär ha pågått till strax efter midnatt. Fantastiskt vilken energi som finns på Stockholms golfklubb.

I tillägg till allt trevligt som redan skrivits om lördagen kan vi kommentera själva tävlandet.
Vi har ju haft flera tävlingar och det är som nämndes under prispresentationen under lördagen inte så lätt att se på Min golf vilken resultatordningen är eftersom det där är uppdelat på två tävlingar.

En sammanlagd presentation av resultaten från för- och eftermiddagen, HÄR. Närmast håltävling HÄR. Presentkort och priser finns att hämta i receptionen.

Närmast hål-tävlingen blev lite mer rafflande än vi tänkt oss; i alla fall vad gäller det av Elon sponsrade hål 16 där man kunde vinna en pizzaugn för närmast hål. Ett namn skrevs av misstag på fel skylt viket ledde till att vi inte kunde utse någon vinnare på damsidan. Den vinsten fick istället lottas ut och Anne-Lie Sifvert drog det längsta stråt. På herrsidan vann Henrik Forzelius. Grattis till er!

Vinnare i gissa-antalet-peggar-tävlingen blev Jens Helmersson. Det fanns många bud – allt från några knappt 100 till knappt 400 men Jens var den ende som gissade exakt rätt: 143 st. Du kan liksom övriga vinna hämta ditt pris i receptionen från och med onsdag och det består av alla peggarna + ett tre-pack bollar. Grattis till dig Jens.

Vinnarna i lotteriet kommer att dras vinst för vinst och mer exakt information om hur det går till kommer i kommande nyhetsbrev.

Likaså kommer vinnare för bästa klädsel att informeras om i nyhetsbrevet.

Missa nu inte i efterdyningarna från festyran KM-ålderskategori som går i helgen som kommer, 20-21/8. Vi saknar många spelare och framförallt på dam-sidan. Sista anmälningsdag är imorgon tisdag 16/8.

Och sen har vi så klart Kavaljersgolfen den 3/9 och Konfektkorgen för damer 60+ den 6/9. Men innan dess Damernas klubbmatch mot DGK den 24/8 och Ladies Invitation den 13/8.