En golfshop med allt

I vår golfshop hittar du kläder för fint väder eller kylig höstgolf, klubbor och utrustning anpassat för ditt spel – fråga  Charles eller någon i shopen, vi ser till att du hittar det du behöver.

Boka lektioner & kurser i golfshopen

Lektioner

I vår golfshop kan du boka tränarna på Stockholms Golfklubb, de heter Johan Orrgård, Per Jacobson och Cornelia Holmqvist. Johan och Per har spelat golf på Kevinge sedan dom var juniorer. Cornelia började jobba hos oss säsongen 2023 och har också spelat golf sedan hon var junior. Med kärlek till spelet introducerar dom nybörjare, inspirerar juniorer, vidareutbildar våra medlemmar och har under åren fått fram många duktiga elitspelare.

Behöver du förbättra din sving eller ditt närspel? Boka gärna en lektion.

Lektionspriser

25 minuter lektion 500:-
50 minuter lektion 900:-
Grupplektion 900:-  (3-8 pers, 50 min) 100:- extra per deltagare och bollar inkluderade i priset
Spellektion 1500:- (+ 100:-/extra deltagare) Spel 9 hål, ca 2 h
Lektionspaket 2500:- (Paket med 6 st lektioner à 25 min, gäller endast vid förköp)

Självklart kan vi även skräddarsy ett paket för dig!

Bokning görs via mycourt

Nybörjarkurser

För en bra introduktion till spelet erbjuder vi genom våra tränare grundkurser och lektionstimmar. Nybörjarkursen innehåller utbildning i spelets olika delar, där grundläggande kunskap för långa spelet, närspel med chip, putt och bunker samt introduktion till teori presenteras.

Våra tränare erbjuder varje år olika typer av nybörjarkurser. Se schema här

Grupplektioner

Vi har lektioner för grupper mellan 3-8 deltagare, lektionen är 50 min.

VISION54

De flesta golfare vet att bara för att du har en bra teknik betyder inte det att du per automatik kommer att prestera väl på banan.

Att slå bollar på rangen (vilket i och för sig är kul) är inte samma sak som att spela golf på banan.

Vad är det då som krävs mer än en bra teknik? Jo, det är flera faktorer såsom din fysik, men även hur du tänker och reagerar. Inom VISION54, som är ett världsledande koncept inom golfcoaching, så kallas dessa färdigheter för Playing Skills, dvs hur du hanterar dig själv och ditt tillstånd på banan. Dessa tillsammans med din teknik ger din prestation.

De flesta som vill förbättra sin score går till rangen och jobbar på sin teknik när det i själva verket kan vara deras performance state dvs tillstånd / inställning som behövs förbättras. Relativt enkla saker som medvetenhet om din balans, anspänning och tempo kan snabbt ta ditt spel till nästa nivå!

Så kort och gott handlar det om att förbättra din golfupplevelse för att bli en bättre och gladare golfare på banan.

Läs gärna mer på vår hemsida, där hittar du information om hur du kan boka in oss för träning, hur du anmäler dig till våra workshops och annan information om grundarna av VISION54.

VISION54 passar alla kategorier av golfare – varmt välkommen!

Per Jacobson, Petra & Mikael Jinglöv

Utbildade VISION54 coacher

Länk till hemsida Backontee

Klubbor, Konfektion, Custom Fitting och Resor

Klubbor

Vi har en av Stockholms mest välsorterade butiker när det kommer till klubbor. Här finns något för alla kategorier golfare.

Vi jobbar djupgående med: Titleist, Callaway, Ping och Srixon. Vi kan naturligtvis hjälpa dig med alla de andra klubbleverantörernas klubbor också. Välkommen att beställa varor i vår golfbutik.

Konfektion

I vår golfshop hittar du allt från skor till handske, men även klädkollektioner från bl.a. Ralph Lauren,  Foot-Joy,  Röhnisch, Daily Sports, Cross, J Lindeberg och PING.

Custom Fitting

Med ett stort utbud av provklubbor hjälper vi dig att hitta utrustning just för dig. Vi guidar dig bland de olika alternativen och ser till att du går härifrån med det bästa valet. Under säsongen kommer vi att ha speciella demodagar då de olika varumärkena kommer hit. Hos oss är det demodag varje dag. Du har möjlighet att boka in en personlig utprovning hos någon av våra tränare. Vi arbetar med flightscope som hjälpmedel. Flightscope hjälper oss med att kolla spinntal, svinghastighet, bollhastighet etc.

Custom fitting priser
25 minuter lektion 500:-
50 minuter lektion 900:-

Du får pengarna tillbaka vid köp av klubbor.

Verkstad

Vi har en fullt utrustad verkstad där Du kan få hjälp med alla typer av klubbreparationer och greppbyten. Vi har svingviktsvåg och lie och loft maskin. Vi har ett stort utbud av grepp och vi erbjuder omgreppning på 24h.

Följ med Johan Orrgård och Per Jacobson på träningsresa.
Resor.