Vi introducerar ett nytt sätt för dig att betala din årsavgift inför säsongen 2024.
Svenska Golfförbundet lanserade en ny plattform med nya funktioner kopplade till Min Golf redan 2022 som ger golfklubbarna möjlighet att lägga upp alla avgifter i Min Golf utan extra fakturahantering. Vi har avvaktat med att införa detta, men nu har vi beslutat att följa med utvecklingen och förbättra våra processer genom att arbeta med årsavgifterna via Min Golf.
Det blir en omställning då klubben inte kommer att skicka någon traditionell faktura, och vi kommer självklart att göra vårt allra bästa för att lösa eventuella frågor och hanteringsutmaningar.

Det finns en väldigt bra instruktionsfilm som du kan titta på här:Betala via Min Golf – Youtube

Eller så laddar du ner vår instruktion här: Instruktion

Fördelarna för både dig som medlem och för klubben är många och här följer några exempel:

  • Inga fakturaunderlag behöver skapas, vilket både spar oss tid och är processäkert då vi undviker manuell hantering vid inbokning av intäkter.
  • Medlemskapet aktiveras automatiskt i GIT när avgiften betalats. Du kan spela direkt du har fått ditt kvitto som kommer automatiskt efter betalning.
  • Du kan enkelt få ut ett kvitto på t.ex spelavgiften som underlag för friskvårdsbidrag. Logga in på Min Golf redan nu och klicka i rutan för visning av personnummer. På mina kvitton för friskvårdsbidrag under fliken ”Sekretess och Nix”.
  • Alla dina betalda avgifter sparas i din historik på Min Golf.
  • Behöver du hjälp med att betala via Min Golf är det bara att du hör av dig till kansliet, så hjälper vi dig!

Vi ser fram emot detta nya arbetssätt där du loggar in på Min Golf för att betala din avgift, men vi förstår om inte alla känner sig bekväma. Då hjälper vi gärna till!

Välkommen att kontakta oss på kansliet!